Boekrecensie & winactie: Perron Europa

Van het uiterste puntje van Spanje, dwars door de Schotse Hooglanden en door naar de poolcirkel. Auteurs Bart Giepman en Bonita van Lier nemen je in het boek Perron Europa over miljoenen kilometers aan spoor mee met de trein kriskras door Europa.

Alsof we nog niet goed redenen hebben om de trein te pakken, geven Bart, Bonita en het team van Railtripping.com ons vijftig mooie routes om uit te proberen in het boek Perron Europa. Dit boek ziet er niet alleen uit als een plaatje, het leest ook praktisch. Of je nu naar de bergen wil of op citytrip; de gids beschrijft lange en korte routes, met dromerige foto’s én uitleg van de route. De reizen beginnen in Nederland of België, zodat je de routes op duurzame manier kunt volgen. Daarnaast vind je in het boek praktische uitleg over Interrail, reserveringen en hoe je de tickets boekt.

Treinexperts

De auteurs van het boek reizen al meer dan twintig jaar met de trein door Europa, zowel privé als voor werk. Bart werkte in de communicatie bij onder andere NS, Deutsche Bahn en Eurail en Bonita was jarenlang redacteur bij NS en de bladmanager van Rails en Spoor. Echte treinexperts, dus! Samen met het team van Railtripping schreven ze dit boek voor iedereen die graag met de trein op reis wil, maar niet weet waar te beginnen.

Maak kans

Als échte treinreisfans mag dit boek natuurlijk niet ontbreken in je boekenkast. Perron Europa is onder andere te koop bij Uitgeverij Fjord en te bestellen via Bol.com voor 29,50 euro, maar misschien ben jij wel één van de gelukkige winnaars van onze winactie! We mogen namelijk twee exemplaren weggeven! Hoe? Dat lees je hieronder:

  • Volg ons op Instagram óf Facebook;
  • Laat hieronder in de comments weten wat volgens jou de mooiste treinroute in Europa is.

Meedoen kan tot met zaterdag 14 oktober. Winnaars krijgen op zondag 15 oktober bericht van ons via mail.

De winactie is gesloten. Bedankt voor het meedoen!

Lees ook:

Kirsten is verslaafd aan reizen. Zodra ze in Nederland is, begint het alweer te kriebelen. De trein is haar favoriete vervoersmiddel, vol avontuur en romantiek. Nog op de bucket list: een reis met de Oriënt-Express.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.