Treintickets

Treintickets zijn te boeken op vele manieren, maar er zijn ook veel aanbieders. Hieronder de aanbieders waar wij persoonlijk veel gebruik van maken.


Vanuit Nederland snel naar Parijs, Berlijn, Londen of een andere Europese bestemming? Bekijk de vele mogelijkheden via NS International.


Heel Europa ontdekken met maar één ticket? Gebruik Interrail en reis door één of meerdere landen zonder losse tickets te hoeven kopen.


Vanuit Nederland rechtstreeks naar Oostenrijk zonder overstappen? Neem de Nightjet naar Wenen of Innsbruck! Vertrek in de avond en kom de volgende ochtend uitgerust aan.


Frankrijk door met de trein? Overweeg dan OUI.SNCF! Zij hebben altijd mooie aanbiedingen voor het treinreizen door Frankrijk.


Duitsland doorkruisen met de trein? Via de DB kan je tickets boeken voor de boemeltreintjes tot aan de ICE met soms mooie aanbiedingen.


Omio verkoopt treintickets door heel Europa. Via hun website kan je ticketprijzen vergelijken en heb je al snel de goedkoopste ticket te pakken.


Een kant en klare treinreis boeken? Dat kan vrij simpel via ANWB.nl. Zij bieden treinrondreizen aan door een aantal landen als Zwitserland, Schotland, Noorwegen en Japan.


Greencitytrip.nl heeft op dit moment als enige spoorwegmaatschappij directe nachttreinen rijden naar Italië en Zweden, naast andere bestemmingen als Oostenrijk & Tsjechië.


Groot-Brittannië is prachtig om doorheen te reizen. Het heeft veel verschillende treinmaatschappijen, dus losse tickets. Met een BritRail pas zijn losse tickets verleden tijd.