Disclaimer

Alle informatie op deze site, in welke vorm dan ook (teksten, afbeeldingen, videofragmenten, etc.), is eigendom van Reizen met de trein tenzij nadrukkelijk anders vermeld. Reizen met de trein streeft ernaar dat de informatie op deze website accuraat en up-to-date is, maar kunnen geen garanties geven – van welke aard dan ook – uitdrukkelijk of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website voor enig doel.

Reizen met de trein is niet verantwoordelijk voor verlies of schade die direct of indirect is ontstaan door het bezit of het gebruik van informatie, verkregen via deze website.

Via deze website kunt u doorklikken naar andere websites die niet onder de controle van Reizen met de trein staan. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van deze sites. De opname van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of dat Reizen met de trein achter de standpunten van hen staan.

Er wordt alles aan gedaan om de website up and running te houden. Echter, Reizen met de trein neemt geen verantwoordelijkheid voor, en zal niet aansprakelijk zijn, als de website tijdelijk niet beschikbaar is vanwege technische problemen buiten onze macht om.

Niets van de op deze site aanwezige of van deze site te downloaden informatie mag worden verveelvoudigd, opgeslagen worden in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar worden gemaakt hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Reizen met de trein.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.