Over ons

Nick leerde Kirsten kennen op een internationale nachttrein, ergens tussen Zwitserland en Italië in. Hij was een freelance fotograaf en zij een journalistiek student. Hun liefde voor reizen, treinen en voor elkaar resulteerde uiteindelijk in de reisblog Reizen met de trein.

Reizen per trein is de mooiste manier van reizen en wij laten jou zien waarom. Het is een prachtige en milieuvriendelijke manier om de wereld te ontdekken. Geen haast, een bijzonder mooi uitzicht en een kennismaking met de lokale cultuur. Slow travel is een manier van reizen waarbij het om de reis zelf gaat en niet zo zeer om de bestemming. Op Reizen met de trein proberen wij jou te inspireren om wat vaker de trein te pakken. Dit doen wij door middel van boeiende reportages, prachtige foto’s, interessante interviews en leuke reviews. Ook geven wij graag een lesje geschiedenis over de spoorwegen en de stations. Ontdek de wereld tussen de rails en reis met ons mee!

Comments

 1. Paul Becker Beantwoorden

  Erg leuke blog! Ik weet niet of jullie dit interessant vinden maar ik heb heel wat van Amerika gezien per trein. Alle 47 deelstaten die je met de trein kunt bezoeken en doorkruisen! Ik heb een klein YouTube-filmpje gemaakt over mijn treinreizen. Misschien vinden jullie ’t leuk, als rechtgeaarde treinliefhebbers.

  https://www.youtube.com/watch?v=yqmDL8YzdEk

  • Kirsten Spooren Beantwoorden

   Dank voor het compliment! En wat leuk! We gaan je filmpje bekijken 🙂

 2. erik Beantwoorden

  Leuk die fotos van Oakland en Vance Creek, toevallig beiden in 1979 bezocht. Leukste en grootste modelbaan in Europa vindt je overigens in Swissminiatur.

 3. harry Bos Beantwoorden

  Hele leuke, leerzame en informatieve site.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.