Contact

Contact met de redactie

Heb je een persoonlijke vraag, tip of opmerking over de website? Neem dan contact op met de redactie via redactie@reizen-met-de-trein.nl.

Samenwerken

Wil je samenwerken met Reizen met de Trein? Heb je een leuk persbericht of ben je benieuwd naar de advertentiemogelijkheden? Kijk dan hier wat de mogelijkheden zijn of mail naar info@reizen-met-de-trein.nl

Advies

Wij bieden de mogelijkheid aan om tegen betaling een mogelijke treinreis uit te zoeken. Echter kunnen wij de reis niet vastleggen/boeken, dit ligt dan alsnog bij de reiziger. Het scheelt alleen wel wat uitzoeken.

Comments

 1. GH Hulshof

  Kijk eens op de web http://www.hulshofmodeltreinen.punt.nl dit zijn 5 modeltrein banen
  gemaakt door 1persoon daar heb ik 20 jaar aan gewerkt,en stel dit bepaalde
  tijden open voor publiek,er rijden al met al 20 treinen auto,s trams en op al deze banen 80bewegende figuren

 2. Denis

  Hallo,
  Normaal gaan we bij onze trips naar het zuiden van Portugal met het vliegtuig.
  Maar daarnet even via NPO2 gezien dat jullie treinies zijn. Nu wilden we dat ook wel eens proberen, maar treinen naar Portugal zijn steeds aan elkaar geregen trajecten van hier naar daar en van daar weer naar elders, en de bekende bomen en bossen makken het er niet makkelijker op om wijs te raken uit het ganse systeem. Nu is mijn vraag en ik zie dat jullie die richting nog niet uitgingen, maar toch, kennen jullie soms iemand waarbij ik terecht kan om ervaringen te krijgen om die trip aan te vatten?

  Mvg,

  Denis
  PS wij zouden vertrekken uit een Belgisch station, en het is de bedoeling om met zo weinig mogelijk overstappen, zo kort mogelijk in de buurt van Sao Bartolomeu de Messines te raken. Dat ligt dus in de Algarve.

  • Nick van Rookhuijzen

   Beste Denis, dank voor je bericht. Ik heb je een mail gestuurd omtrent jouw vraag.

   Groet, Nick

Comments are closed.