5x gave cabview video’s buiten Europa – Deel 2

Het is niet meer weg te denken van het internet, de gave cabview video’s die door vele machinisten worden gedeeld op bijvoorbeeld YouTube. Deze video’s geven een unieke kijk op wat de machinist eigenlijk voor zich ziet. We hebben Europa nu wel gezien, tijd voor wat gave cabview video’s buiten Europa. Deel 1 is hier te bekijken.

Chosica – Matucana, Peru

We rijden mee met de trein van de spoorwegen van Peru op de route van Chosica naar Matucana. De reis start in Chosica, van waar de trein doorgaat naar San Bartolome. Hier zal de locomotief omdraaien en zijn route vervolgen naar Matucana.

Kootenay Valley Railway (Canadian Pacific) Cabride – Trail to Nelson, Canada

Huntington to New York Penn Station, Verenigde Staten

Lagos – Ibadan, Nigeria

We maken een reis door Nigeria over de nieuw aangelegde spoorlijn tussen Lagos en Ibadan. Tijdens de video is te zien dat er nog veel wordt gebouwd langs de spoorlijn in de vorm van stations, bruggen, etc.

https://youtu.be/g_h-T7xx3eY

Anamizu – Wakura Onsen, Japan

Er zullen zeker meer artikelen omtrent gave cabview video’s buiten Europa volgen. Mocht je de Europa serie gemist hebben, klik dan hier voor deel 1.

Uitgelichte foto: ©Miroslav Volek – CC BY 2.0

Nick heeft zijn hele leven lang al gereisd en heeft vele mooie momenten meegemaakt. Nu als fotograaf zijnde, probeert hij deze momenten alsnog op de gevoelige plaat te leggen. Zijn motto? Eén foto zegt meer dan duizend woorden!

Comments

  1. Clara Beantwoorden

    Ik krijg zo veel zin om dit ook allemaal te doen…leuke tips en prachtige foto’s…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.