Nieuws: Eerste bestemming European Sleeper bekend

Waar we vorige maand al een berichtje schreven over de nieuwe nachttrein die vanaf april 2022 vanuit Nederland zal gaan vertrekken is dan nu ook de eindbestemming bekend. De eerste bestemming van deze nieuwe maatschappij, European Sleeper, is Praag.

Praag

De nieuwe maatschappij, European Sleeper, pronkt ermee op hun social media kanalen. De bestemming van hun eerste nachttrein, die in april 2022 zal gaan rijden, is bekend. Tot en met vier april had menig treinreiziger de kans om de bestemming te raden en tickets voor de eerste rit te kunnen winnen. Of deze gewonnen zijn, dat is niet bekend, de bestemming nu natuurlijk wel. Praag, de hoofdstad van Tjechië, zal vanaf 2022 rechtstreeks vanuit Nederland (via Duitsland) te bereiken zijn per trein. De samenwerking zal gaan lopen met Regiojet, één van de grootste private spoorwegmaatschappijen van Centraal Europa.

Het traject van de nachttrein van European Sleeper vanaf april 2022 – ©European Sleeper

European Sleeper

De website van European Sleeper is nu ook te bezoeken, waar je je kan aanmelden voor de nieuwsbrief van de maatschappij. Via die weg zullen zij iedere geïnteresseerde treinreiziger op de hoogte gaan houden, daar prijzen en treintijden voor de reis naar Praag nog niet bekend zijn. Wel is bekend dat de trein in de eerste periode 3x per week gaat rijden, met als doel dat de trein daarna dagelijks zal gaan vertrekken richting Praag. Daarnaast zullen er vanaf mei 2021 aandelen verkocht gaan worden van dit bedrijf. European Sleeper is een coöperatie, dus mocht je mede-eigenaar willen worden van een spoorwegmaatschappij, dit is je kans!

Uitgelichte foto: ©Eugene Mykulyak on Unsplash

Nick heeft zijn hele leven lang al gereisd en heeft vele mooie momenten meegemaakt. Nu als fotograaf zijnde, probeert hij deze momenten alsnog op de gevoelige plaat te leggen. Zijn motto? Eén foto zegt meer dan duizend woorden!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.