Tip: Smaakmakende tentoonstelling in het spoorwegmuseum

Om de zoveel tijd heeft het spoorwegmuseum erg leuke, leerzame en in dit geval smaakmakende tentoonstellingen. De huidige tentoonstelling is al te bezoeken sinds 23 juni, maar blijft in het spoorwegmuseum tot en met 10 januari 2021.

Tosti’s Truffels Treinen

De huidige tentoonstelling gaat over eten en drinken op het station en treinen, maar dan door de jaren heen. Eten en drinken op het station of in de trein heeft een lange geschiedenis. Tientallen jaren geleden, toen er nog veel internationale en nachttreinen door Europa reden was de mogelijkheid om te eten of te drinken niet weg te denken. Het spoorwegmuseum heeft daarom een aantal rijtuigen (van o.a. Mitropa en de Rheingold), maar ook andere gebruiksvoorwerpen verzameld. Al deze voorwerpen en onderwerpen zijn samengebracht in de eersteklas tentoonstelling Tost’s Truffels Treinen. Herleef de geschiedenis door een bezoek te brengen aan het spoorwegmuseum en deze tentoonstelling.

LET OP! Vergeet niet te reserveren via de website van het spoorwegmuseum om een bezoekje te kunnen brengen.

Liever digitaal? Check onderstaand filmpje!Nick heeft zijn hele leven lang al gereisd en heeft vele mooie momenten meegemaakt. Nu als fotograaf zijnde, probeert hij deze momenten alsnog op de gevoelige plaat te leggen. Zijn motto? Eén foto zegt meer dan duizend woorden!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.