Gadget: Mobile Phone Telescope + WIN

Fotograferen met je mobiel wordt steeds populairder. De camera’s worden steeds beter. Alleen het inzoomen werkt vaak nog niet ideaal. Dat is vooral tijdens een treinreis erg lastig, omdat de mooiste plaatjes vaak ver weg liggen. Met de Mobile Phone Telescope verander jij jouw mobiele telefoon is een professionele camera dankzij de 8x zoomlens.

De Mobile Phone Telescope

Niet iedereen heeft de luxe van een fotograaf mee op reis, zoals ik. En zelf hou ik er ook van om foto’s te maken. Daarvoor gebruik ik vaak mijn mobiel en dat gaat best goed! Misschien niet zo mooi als de foto’s van Nick, maar het kan ermee door. Tijdens het treinreizen merk ik vaak dat een mobieltje alleen niet genoeg is. Kastelen, watervallen of schattige kerkjes liggen vaak ver weg en een zoomlens is zeker geen overbodige luxe. Toevallig kwam ik vlak voor onze reis naar Zwitserland de Mobile Phone Telescoop tegen van smartphonehoesjes.nl en ik besloot hem te gaan testen.

Mobile Phone Telescope

De Mobile Phone Telescoop is een losse lens die je op je mobiele telefoon kunt bevestigen. Door de lens kun je tot 8x inzoomen. Toegegeven: het ziet er een beetje raar uit, zo een grote lens op je mobiel en ik kreeg dan ook veel bekijks. Op het begin was ik ook een beetje sceptisch. Meestal worden ingezoomde foto’s niet zo mooi en zo een extra lens kon vast niet veel beter zijn. Toch is het beeld verrassend scherp! De foto’s kunnen er zeker mee door. Het enige nadeel vond ik dat het lang duurt voor je het beeld scherp hebt gesteld. Dat is best lastig als je in een rijdende trein zit en heel snel een foto wil maken. Mijn tip is dus om hem van te voren al in te stellen en bij de hand te houden. De lens is trouwens ook handig als je gewoon iets van dichterbij wilt bekijken.

Winactie

Wil jij ook kunnen inzoomen tijdens je volgende treinreis? Wij geven 1x een Mobile Phone Telescope weg!

Wat moet je doen?

Deze winactie is gesloten! De winnaar is Caro. We hopen dat je reis naar Iran doorgaat en heel veel plezier met de lens.

Mobile Phone Telescope

Voor nog meer items voor je mobiel – zoals dit leuke hoesje, een geheugenkaart of andere accessoires – kun je terecht bij www.smartphonehoesjes.nl

Kirsten is verslaafd aan reizen. Zodra ze in Nederland is, begint het alweer te kriebelen. De trein is haar favoriete vervoersmiddel, vol avontuur en romantiek. Nog op de bucket list: een reis met de Oriënt-Express.

Comments

 1. Anita H. Beantwoorden

  Gewoon een trein die op tijd vertrekt, waarin genoeg plaats is en die schoon is, dan ben ik dik tevreden. O ja: met werkende WiFi graag.

 2. Nina Beantwoorden

  Mijn droomtreinreis is onderweg genieten van een mooie omgeving en ondertussen comfortabel reizen en op veel mooie plekken uitstappen!

 3. Gerrit de Vries Beantwoorden

  Mijn favoriete reis is door Zwitserland te gaan en door naar Italië. Fotografeer veel uit de trein. Ook met vaste camera. Zie mijn site http://www.stationbreda-vernieuwd.eu

 4. Caro Beantwoorden

  Wat een gave lens! Kan me voorstellen dat het heel handig is als je even snel een goede foto wil maken! Mijn droomreis is naar Iran, dat land en hun bijzondere cultuur verkennen. Zoals het er nu naar uitziet ben ik daar over een jaartje en zo’n lens is dan hartstikke handig om al het moois daar vast te leggen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.