Traveller Meet Up

Het gebeurt niet vaak dat er een evenement georganiseerd wordt voor treinreizigers, maar 25 augustus is het dan zo ver! Interrail en Eurail organiseren een Travellers Meet Up in Amsterdam! Interrailers kunnen andere Interrailers van over de hele wereld ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Traveller Meet Up in Amsterdam

Interrail organiseert samen met Eurail een leuke get together voor avontuurlijke treinreizigers. Het gratis evenement vindt 25 augustus plaats in Amsterdam bij het Art’otel. De treinreizigers krijgen de gelegenheid om tips en ervaringen met elkaar te delen, om zo het Interrailen beter te maken. Ook komt Koen van Traveling On Rails vertellen over zijn ervaringen met Interrail. Koen vertrok op 22 april voor een Interrail reis van 30 dagen door 30 landen. Op zijn blog kon je hem tijdens de reis volgen. Voor wie wil staat er ook een cruise gepland.

De Traveller Meet Up begint rond 18:00 en is enkel voor Interrailers met een Interrail pass.
***Het evenement is volledig volgeboekt, dus inschrijven kan helaas niet meer.

Wij zijn er natuurlijk ook bij! Zien we jou de 25ste?

 

Kirsten is verslaafd aan reizen. Zodra ze in Nederland is, begint het alweer te kriebelen. De trein is haar favoriete vervoersmiddel, vol avontuur en romantiek. Nog op de bucket list: een reis met de Oriënt-Express.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.