Rail Away is genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring

Het bekende programma Rail Away van NPO2 staat in de finale voor de Gouden Televizier-Ring. Van dinsdag 22 augustus t/m dinsdag 23 september kan er via de website van Televizier gestemd worden op Rail Away.

We kennen het programma Rail Away natuurlijk allemaal vanwege de treinen en treinreizen die er worden gemaakt tijdens het programma. Het is natuurlijk meer dan dat! Veel fans genieten daarnaast ook van de prachtige landschappen, de sfeervolle muziek en de rustige stem van Bob van der Houven met als rode draad een milieuvriendelijke treinreis te laten zien.

“Het wordt weleens yoga voor de ogen genoemd.”

door Bob van der Houven

De nomatie heeft Rail Away te danken aan de afleveringen 200 en 201, welke zich afspeelden in Zwitserland nabij de Matterhorn en in de Franse sneeuw. Beide afleveringen trokken in januari 2019 ruim een half miljoen kijkers. Rail Away wist zich dit jaar tussen tientallen andere programma’s te kwalificeren bij de laatste 5 finalisten. Op 9 oktober 2019 zal het Gouden Televizier-Ring gala plaatsvinden in het AFAS Live in Amsterdam. Daar zal duidelijk worden of Rail Away de felbegeerde Gouden Televizier-Ring binnen zal slepen.

In 2020 kunnen we ook weer 7 gloednieuwe afleveringen gaan verwachten van Rail Away. De opnamen zijn bijna afgerond.

De Gornergratbahn – ©Rail Away

Nick heeft zijn hele leven lang al gereisd en heeft vele mooie momenten meegemaakt. Nu als fotograaf zijnde, probeert hij deze momenten alsnog op de gevoelige plaat te leggen. Zijn motto? Eén foto zegt meer dan duizend woorden!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.