Nieuw seizoen Rail Away met de Gotthard-treinroute – Zwitserland

Binnenkort kunnen we weer genieten van het prachtige programma Rail Away van de EO. Vanaf maandag 25 september begint het programma met de mooiste treinroutes weer. Dit keer beginnen ze met de Gotthard-treinroute. De route gaat o.a. via Fluelen – Göschenen – Realp en vervolgens verder via het smalspoortraject over de Furkapas per stoomtrein.

Rail Away

Rail Away is een televisieprogramma over de mooiste treinroutes. Het programma volgt treinen vanaf het begin en geeft informatie over de steden en de natuur. De meest prachtige beelden komen voorbij. Rail Away zal dit seizoen niet alleen stilstaan bij het Zwitserse schoon, maar het programma neemt ons ook mee naar Noorwegen (Monsjøen – Bodø), Engeland (Esk Valley Line: Thirsk – Whitby) en ook Nederland (Amsterdam – Haarlem – Rotterdam + een special). Een leuk programma voor inspiratie of reizen vanaf de bank!

Rail Away begint maandag 25 september om 19:55 op NPO 2

Kirsten is verslaafd aan reizen. Zodra ze in Nederland is, begint het alweer te kriebelen. De trein is haar favoriete vervoersmiddel, vol avontuur en romantiek. Nog op de bucket list: een reis met de Oriënt-Express.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.