Win een fotoboek van Webprint.nl!

Reizen met de trein bestaat deze maand precies 1 jaar en dat moet gevierd worden! Bij www.webprint.nl hebben we een prachtig fotoboek in elkaar gezet. We hebben de mooiste foto’s verzameld en een mooi fotoboek gemaakt van 1 jaar Reizen met de trein. Héérlijk om al je speciale herinneringen en prachtige momenten op papier te hebben en er af en toe doorheen te bladeren. Wil jij dit ook? Dan heb ik goed nieuws. Wij mogen een fotoboek weggeven t.w.v. € 40,- aan één van onze treinfans! Hartstikke leuk voor je eigen herinneringen natuurlijk!

Een fotoboek van Webprint.nl

Online een fotoboek maken is snel en eenvoudig bij Webprint. Geen urenlange plak- en printwerk, maar je sleept je foto’s naar de pagina waar je het wilt hebben en klaar. Je kan het zo creatief maken zoals jij het wil. Het programma om een fotoboek mee te maken is niet heel moeilijk, wat wel zo fijn is als je iets minder van computers snapt. Ik had wel problemen met de snelheid van het programma, maar dat ligt meer aan mijn eigen pc.

Het maken van ons album was zó leuk, dat het al snel verslavend werd. Binnen een paar dagen lag het boek bij ons op de mat en het is echt ontzettend leuk om weer eens ouderwets door je foto’s te bladeren. Eigenlijk doen we dit te weinig. We maken heel veel foto’s, maar die belanden dan op Facebook om er vervolgens bijna nooit meer naar te kijken. Ons fotoboek is ook erg populair onder bezoekers bij ons thuis! Zo ziet mijn oma ook eindelijk eens wat voor reizen wij maken en vrienden zijn ook eerder geneigd om even door de foto’s te bladeren (“goh, zijn jullie daar ook geweest? Deze foto’s had ik niet gezien!” ;))

Ook een fotoboek maken bij Webprint.nl?

Zoals gezegd mogen wij dus een fotoboek weggeven t.w.v. € 40,- van Webprint. En dan heb je een behoorlijk album hoor! Je krijgt een gratis foto naar keuze op de kaft en je kan verschillende maten kiezen en/of voor hoogglans gaan (zoals wij hebben gedaan). Om mee te doen moet je twee dingen doen (want tja, voor niets gaat de zon op natuurlijk):

 • Laat ons hieronder weten van welke (reis)herinneringen jij een fotoboek wilt maken!
 • Het zou leuk zijn als je ons volgt op Facebook, Twitter of Instagram (niet verplicht)

Gefeliciteerd Alexandra!!! Heel veel plezier in India en maak maar veel mooie herinneringen voor je fotoboek. Er komt vandaag nog een mail jouw kant op. 

Kirsten is verslaafd aan reizen. Zodra ze in Nederland is, begint het alweer te kriebelen. De trein is haar favoriete vervoersmiddel, vol avontuur en romantiek. Nog op de bucket list: een reis met de Oriënt-Express.

Comments

 1. Mariette Beantwoorden

  Wat een leuke actie! Ik zou graag een foto boek willen maken van mijn rondreis door Thailand. Ik ben in drie weken van noord naar Zuid-Thailand gereisd, met o.a. een reis met de nachttrein van bangkok naar het noorden. Was zeker de moeite waard!

  • Kirsten Spooren Beantwoorden

   Leuk! Mooi land ook. Beviel het reizen met de nachttrein in Thailand?

   • Mariette Beantwoorden

    Ja, beviel goed! Natuurlijk wel een Thaise trein dus beetje primitief, maar absoluut een leuke manier van reizen!

 2. Alexandra Beantwoorden

  1. Gefeliciteerd! Ik volg jullie verhalen met plezier en hoop op nog vele jaren!

  2. Wat een toffe actie! Ik heb al een prachtig fotoboek van mijn avonturen in India en Thailand die ik overal mee sleep. Handig en heel fijn als ik heimwee heb!

  3. Ik ga over een paar maanden opnieuw naar India, nu naar het noorden en samen met mijn vriend naar zijn familie. Daar zou ik een heel mooi fotoboek van willen maken want dat zijn extra speciale herinneringen!

  • Kirsten Spooren Beantwoorden

   Dank je! Leuk om te horen 😀 En wat super leuk! Ik weet hoe dol jij bent op India en om daar met je vriend heen te gaan is wel heel speciaal!

 3. Debbie Beantwoorden

  Ik ken 1 van mijn beste vriendinnen dit jaar 10 jaar. Ik zou voor haar een fotoboek maken met de mooiste herinneringen van die 10 jaar.

  • Kirsten Spooren Beantwoorden

   Ahw wat lief! Gefeliciteerd met jullie 10-jarige jubileum 😉

 4. Nathalie Mulckhuijse Beantwoorden

  Ik zou een boek maken over de vakantie waar we volgende maand naartoe gaan. Naar portugal 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.