Dagje wellness met de trein

Genieten van een dagje wellness is heerlijk. En het is nog meer ontspannen als je niet zelf hoeft te rijden. Reizen met de Trein zocht in samenwerking met Wellness Spots uit welke Nederlandse wellnesslocaties ideaal gelegen zijn voor treinreizigers.

1) Met de trein naar Fontana Bad Nieuweschans

Fontana Bad Nieuweschans is een wellnessresort gelegen in het noorden van Groningen. Het bijzondere aan deze wellnesslocatie is dat Fontana Resort Bad Nieuweschans door het  mineraalrijke- en heilzame Thermaalbad (36º C) dat uit de bron; ‘Ernst Casimir van Nassau’ komt. Daarnaast is er een uitgebreid  saunalandschap, een Badjassenpark en vele wellness faciliteiten.

Voordeel voor treinreizigers: Reis je per trein naar Fontana Bad Nieuweschans dan word je gratis opgehaald van het station in Bad Nieuweschans. Ook de terugreis naar het station is inbegrepen. Het enige wat je moet doen is van te voren aankondigen dat je komt en hoe laat je komt. Dat noemen wij nog eens service voor de treinreiziger.

Tekst gaat verder onder de foto.

wellness met de trein
Foto: Fontana Resort Bad Nieuweschans via Wellness Spots

2) In één minuut vanaf station Leiden naar de hoogste sauna

De hoogste sauna van Nederland, die vind je in Leiden bij Wellnessresort Leiden. Wellnessresort Leiden is onderdeel van Vitae Wellnessresorts en biedt meer dan 1400 m2 aan wellnessfaciliteiten. De Hoogste sauna van Nederland bevindt zich op de 11e etage van het Level gebouw in Leiden. Vanuit de panoramasauna en het zwembad heb je een geweldig uitzicht over Leiden en omgeving. Goed om te weten; elke dinsdag is ‘badkleding mag’ dag.

Voordeel voor treinreizigers: Het voordeel van Wellnessresort Leiden is dat het op één minuut loopafstand ligt van Leiden Centraal.

Tekst gaat verder onder de foto.

wellness met de trein
Foto: Wellnessresort Leiden via Wellness Spots

3) Reizen per trein naar Wellness Centre De Thermen Rosmalen

In Rosmalen, nabij Den Bosch vind je Wellness Centre De Thermen. Je hoeft niet te reserveren als je gebruik wilt maken van de wellness faciliteiten. Indien je een relaxbehandeling wenst dan is dit wel nodig. Er zijn diverse sauna-en stoomcabines en je kan genieten van een hamamsessie. Wil je luxe genieten dan is er ook een privé VIP sauna.

Voordeel voor treinreizigers: Het voordeel van Wellness Centre De Thermen Rosmalen is dat het treinstation van Rosmalen op twee minuten loopafstand van het wellnessresort ligt. Als je de ’treinkaartjes acties’ van NS in de gaten houdt heb je helemaal een leuke trein+wellness combideal te pakken.

Tekst gaat verder onder de foto.

wellness met de trein
Foto: Wellness Spots

wellness met de treinWellness Spots, ontdek de wondere wereld van Wellness
Wellness Spots is een online wellness-magazine voor mannen en vrouwen die houden van het leven, de tijd nemen voor zichzelf en interesse hebben in alles dat met well-being en wellness te maken heeft.

Kirsten is verslaafd aan reizen. Zodra ze in Nederland is, begint het alweer te kriebelen. De trein is haar favoriete vervoersmiddel, vol avontuur en romantiek. Nog op de bucket list: een reis met de Oriënt-Express.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.