Tip: je reis door Zwitserland boeken

Nick en ik krijgen vaak berichtjes van vrienden of van trouwe lezers over onze reizen door Zwitserland. Wat zijn mooie routes om te maken? Hoeveel ben ik ongeveer kwijt aan een treinreis? Hoe plan ik mijn treinreis door Zwitserland? Wij snappen deze vragen heel goed! Zwitserland is hét treinreisland van de wereld, maar er is online (te) veel informatie beschikbaar om wijs uit te worden. Natuurlijk helpen onze Treinbijbels je hopelijk een heel stuk op weg, maar wij kunnen de reis (nog) niet voor jou boeken. Gelukkig kan dit wel bij PUUR treinreizen, een reisorganisatie dat zich helemaal richt op treinreizen in en door Zwitserland.

PUUR treinreizen

De Nederlandse reisorganisatie PUUR treinreizen is opgericht door Wendy. Zij heeft ruim 15 jaar ervaring in het samenstellen van reizen binnen Europa én is gek op Zwitserland en treinreizen. Deze twee passies komen samen op de website www.puurtreinreizen.nl, waar je bijzondere treinreizen door Zwitserland kunt boeken. Ideaal voor wanneer je geen zin hebt om alles zelf uit te zoeken. De treinreizen kunnen helemaal op maat gemaakt worden en je wordt door Wendy persoonlijk benaderd.

Aanraders

De volgende treinreizen hebben wij gemaakt en zijn allemaal te boeken bij PUUR treinreizen:

  • Glacier Express
    Een reis door Zwitserland is natuurlijk niet compleet zonder een ritje in de beroemde Glacier Express. Op PUUR treinreizen kun je een plek in deze trein boeken of een 3-5 daagse reis laten samenstellen.
  • Jungfraujoch
    Afgelopen zomer hebben Nick en ik deze reis gemaakt en het is erg indrukwekkend. De adembenemende reis begint bij Luzern en gaat naar Titlis, Interlaken, Glacier 3000 en stopt bij de Jungfraujoch. Wij hebben alles los geboekt, maar bij PUUR kun je een 6-daagse treinreis boeken.
  • Grand Train Tour of Zwitserland
    Vorig jaar zijn wij begonnen aan de Grand Train Tour of Zwitserland en deze zomer gaan wij hem afmaken. Met de Grand Train Tour reis je door heel Zwitserland over de mooiste spoorlijnen en indrukwekkende uitzichten. De 8-daagse treinreis van PUUR biedt deze reis ook aan en neemt je mee langs alle hoogtepunten.

———————————————————————————————————————-

Dit artikel is geschreven in samenwerking met PUUR treinreizen. Het gaat dus om gesponsorde content (advertorial). Dat betekent niet dat wij niet achter elk geschreven woord staan. Wij zijn zelf fan van PUUR treinreizen en wij raden deze reisorganisatie dan ook van harte aan!

Kirsten is verslaafd aan reizen. Zodra ze in Nederland is, begint het alweer te kriebelen. De trein is haar favoriete vervoersmiddel, vol avontuur en romantiek. Nog op de bucket list: een reis met de Oriënt-Express.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.