Reizen met de trein twee maanden live!

Op 4 augustus ging Reizen met de trein – na maanden voorbereiding – eindelijk live. Nu, twee maanden later, is het tijd voor een terugblik. Wat een geweldige twee maanden waren het! De redactie van Reizen met de trein wil iedereen bedanken voor de enthousiaste reacties! Wat is het toch ontzettend gaaf om de meest mooie treinervaringen te delen, of het nu die van ons zijn of die van jullie. Om toch even stil te staan bij twee maanden Reizen met de trein, volgt hieronder een overzicht van de top 5 meest gelezen artikelen tot nu toe.

Top 5 meest gelezen artikelen

1. 10 redenen om nu de trein te pakken naar München + win
De eerste winactie van Reizen met de trein was een feit en werd goed gelezen. Op dit moment staat hij op 1. We houden allemaal wel van een winactie! Blijf onze website in de gaten houden, want volgende week is er een nieuwe winactie, dit keer voor de geschiendenisliefhebbers onder ons.

2. Review: Het Grote Spoorboek
De Nederlandse Spoorwegen bestaan dit jaar 175 jaar en daarom werd Het Grote Spoorboek gemaakt, vol met mooie en historische afbeeldingen. Erg leuk boek om te hebben, zeker als je gek bent op treinreizen.

3. Het Parijs van het noorden – Lille
Lille is hip en dat is overal aan te merken, ook hier op Reizen met de trein. Lille – ook wel het Parijs van het noorden – is een perfecte citytrip geworden. In dit artikel lees je hoe wij de stad vonden en wat je er kan doen. Onderaan de pagina kan je ook een (nu nog gratis) reisgidsje downloaden. Tip: In de herfstvakantie reizen kinderen voor maar €1 euro met de Thalys naar Lille.

4. Azuurblauw in het groen – Koper Slovenië
Slovenië is een land in opkomst en steeds meer mensen kiezen het groenste land van Europa uit voor een vakantie. Koper is een fantastische mooie havenstad, te bereiken met de Autoslaaptrein. Wij waren diep onder de indruk van dit stadje en dat lees je natuurlijk terug in Azuurblauw in het groen, waar we verdwaalden en een heerlijke wijn dronken. Binnenkort komt hier ook nog een reisgidsje over.

5. 175 jaar Nederlandse spoorwegen
Zoals eerder gezegd, bestaan de Nederlandse Spoorwegen dit jaar 175 jaar. Een leeftijd om u tegen te zeggen. Op Reizen met de trein stonden we hier even stil bij en kondigde we aan welke evenementen je dit jaar kan verwachten. Tip: 11/12 oktober rijdt er een stoomtrein van Rotterdam naar Gouda en Reizen met de trein is daar ook bij!

Wij hopen dat jullie ons blijven volgen en jullie avonturen met ons blijven delen!

Reizen met de trein

 

 

Kirsten is verslaafd aan reizen. Zodra ze in Nederland is, begint het alweer te kriebelen. De trein is haar favoriete vervoersmiddel, vol avontuur en romantiek. Nog op de bucket list: een reis met de Oriënt-Express.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.