Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je wordt op de hoogte gehouden van alle nieuwe artikelen en nieuwtjes.

Quiz: Test je treinreiskennis over…Zwitserland

1 keer per maand heeft Reizen met de trein een quiz klaar staan om je trein(reis) kennis eens goed na te gaan. Elke quiz heeft een ander onderwerp en deze info is te vinden op onze website, maar ook via Google natuurlijk. Dit keer gaan we je kennis testen over Zwitserland. Een land waar we zelf al een paar keer geweest zijn en we hebben hier meerdere artikelen over geschreven. Je kan de quiz beginnen door hieronder op ‘begin met de quiz’ te klikken! Heel veel succes en we zijn zeer benieuwd naar je eindscore en dus ook je (trein)reiskennis over Zwitserland.

Your Score:  

Your Ranking:  

Post Author
Nick van Rookhuijzen
Nick (30) heeft zijn hele leven lang al gereisd en heeft vele mooie momenten meegemaakt. Nu als fotograaf zijnde, probeert hij deze momenten alsnog op de gevoelige plaat te leggen. Zijn motto? Eén foto zegt meer dan duizend woorden!

Reacties

2 Reacties
 1. posted by
  Dinja
  mei 23, 2016 Reply

  Aaah ik heb nog een 6je gescoord 🙂 binnenkort ga ik naar Zwitserland met de City Nightline en ga ik 3 dagen rond reizen met de trein in Zwitserland (met de Swiss Travel Pass). Ik ben gek op Zwitserland 😀

  • posted by
   Nick van Rookhuijzen
   mei 23, 2016 Reply

   Dat is niet verkeerd! Welke vragen had je fout?

   Met de trein naar Zwitserland, maar vooral Zwitserland doorkruisen met de trein is gewoonweg geweldig. Welke richting ga je op in Zwitserland?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op Instagram

Reis mee tussen de rails op Instagram