Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je wordt op de hoogte gehouden van alle nieuwe artikelen en nieuwtjes.

Quiz: Test je treinreiskennis over…(verlaten) treinstations

1 keer per maand heeft Reizen met de trein een quiz klaar staan om je trein(reis) kennis eens goed na te gaan. Elke quiz heeft een ander onderwerp en deze info is te vinden op onze website, maar ook via Google natuurlijk. Dit keer gaan we je kennis testen over (verlaten) treinstations waar we meerdere artikelen over geschreven hebben.

Your Score:  

Your Ranking:  

Post Author
Nick van Rookhuijzen

Nick (30) heeft zijn hele leven lang al gereisd en heeft vele mooie momenten meegemaakt. Nu als fotograaf zijnde, probeert hij deze momenten alsnog op de gevoelige plaat te leggen. Zijn motto? Eén foto zegt meer dan duizend woorden!

Reacties

2 Reacties
 1. posted by
  Kees
  nov 12, 2015 Reply

  De quiz over de stations werkt niet op mijn tablet. Waarom niet?

  • posted by
   Nick van Rookhuijzen
   nov 13, 2015 Reply

   Beste Kees,

   Wat vervelend om te horen dat de quiz niet op de tablet werkt. Ik heb er op mijn eigen tablet even naar gekeken (de eerste Apple Ipad) en daar werkte de quiz wel op. Staat er misschien iets geblokkeerd op je tablet waardoor de quiz niet geopend kan worden. Wat ik wel merkte is dat ik soms goed moest drukken op mijn scherm (of dat ligt aan de tablet of aan de quiz weet ik niet).

   Ik hoop dat de quiz uiteindelijk wel gaat werken, is natuurlijk zonde als het niet werkt. Ik hoor het graag van je of je de quiz nog hebt kunnen doen of niet.

   Groet, Nick

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op Instagram

Reis mee tussen de rails op Instagram