Nieuws: Thalys verhoogt aantal treinen voor de zomer

Thalys heeft afgelopen maandag aangekondigd het aantal treinen voor komende zomervakantie te verhogen. Het aanbod van treinen staat nu op 50% (van het aantal treinen dat het normaal heeft rijden) en Thalys wilt dit gaan verhogen naar 68%. Wat gaat er nu veranderen en waar kan ik tickets boeken?

Wat gaat er veranderen?

Vanaf maandag zullen er op een aantal routes meer treinen gaan rijden. Op de hoofdverbinding tussen Brussel en Parijs zullen er elf heen- en terugreizen per dag zijn (excl. de goedkopere IZY treinen tussen beide steden). Tussen Brussel en Nederland zullen er in totaal 7 verbindingen zijn en naar Duitsland uiteindelijk 2 verbindingen. Een extra voordeel is ook dat de Thalys-lounges op Brussel-Zuid en Paris-Nord ook weer open zijn na alle corona restricties. Naast deze extra verbindingen zal vanaf 3 juli ook de Thalys naar het zuiden van Frankrijk gaan rijden.

Waar te boeken?

Tickets voor de Thalys zijn te boeken via Thalys – NL , via NS International of check onze shop.

Uitgelichte foto: ©Rob Dammers – (CC BY 2.0)

Nick heeft zijn hele leven lang al gereisd en heeft vele mooie momenten meegemaakt. Nu als fotograaf zijnde, probeert hij deze momenten alsnog op de gevoelige plaat te leggen. Zijn motto? Eén foto zegt meer dan duizend woorden!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.