Nieuws: Interrail Global Pass nu ook digitaal

We kennen het allemaal! Met rugzak op de trein in, je interrrail global pass ticket bij de hand en je geen zorgen hoeven te maken over extra tickets! Met de interrail ticket kwam je overal in Europa. Dit kan nog steeds, maar dan digitaal.

Digitaal

De Interrail Global Pass is tot dusver de enige ticket die ook digitaal te gebruiken is. De One Country Passes volgen later. Met het digitaal beschikbaar maken van de Interrail tickets, houdt het bestaan van de papieren variant niet op met bestaan. Deze is nog gewoon te verkrijgen via de website, stations en andere verkooppunten. De digitale tickets zijn op dit moment alleen nog maar te verkrijgen via de webshops van EUrail en Interrail of via onze eigen shop. Een Interrail Global Pass kan je kopen vanaf €185.

Hoe werkt het?

Via de Interrail/EUrail rail planner app kan je heel makkelijk je mobile pass toevoegen. Je voert je achternaam en het nummer van je mobile pass in, waarna je het verbindt aan een reis. Daarna activeer je je pas en kan je op die manier gaan reizen. Naderhand kan je meerdere treinverbindingen/reizen toevoegen aan de pas en hoef je geen losse papieren met data meer bij je te dragen. Tijdens de controle kan de conducteur heel makkelijk de barcode scannen op je mobiel, zo simpel!

Uitgelichte foto: ©Karl Baron – CC-BY-2.0

Nick heeft zijn hele leven lang al gereisd en heeft vele mooie momenten meegemaakt. Nu als fotograaf zijnde, probeert hij deze momenten alsnog op de gevoelige plaat te leggen. Zijn motto? Eén foto zegt meer dan duizend woorden!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.