Nieuws: De nachttrein naar Como en meer…

Nieuwtjes in de treinreiswereld! Wij worden er altijd erg blij van en delen deze dan ook graag met jullie. Zo komt EUrail met een leuke actie, heeft GreenCitytrip weer een nieuwe bestemming en gaat de NS werken met de verkoop van een nieuw treinkaartje.

EUrail komt met een leuke actie in maart 2022

Ben jij van plan om dit jaar met de trein Europa te ontdekken, maar wil je niet 100 tickets moeten kopen? Denk dan is aan de EUrail/Interrail tickets. Met deze tickets (afhankelijk welke je koopt) kan je in wel 33 landen de trein pakken en het land ontdekken of weer verder reizen. EURail komt met een leuke actie in maart, waarbij je 10% korting op bijna alle producten kan krijgen. Als dat geen leuke actie is, dan weten wij het ook niet meer.

Met de trein naar Como

De berichten over de slaaptrein van GreenCitytrip (onderdeel van Flywise) zijn wisselend, maar ze zijn op dit moment wel de maatschappij die een ruim aanbod aan bestemmingen hebben. Denk hierbij aan bestemmingen in Oostenrijk, Italië, Zweden en Tsjechië. Nu komt er een nieuwe bestemming bij, namelijk Como (ja, die aan het Comomeer). Een prachtige bestemming om naar toe te reizen met de trein. Wij zijn er in het verleden als is een keer geweest met de toenmalige autoslaaptrein, lees hier ons verhaal.

NS komt met nieuw treinkaartje

Speciaal voor de treinreizigers die hun reis vroeg willen plannen komt de NS met het Vroegboek Dal ticket. Reizigers krijgen 10% korting op de ticket als ze hun reis vier dagen (of meer) van te voren vastleggen en dan ook buiten de spits om reizen. De NS wilt met dit ticket het reizen in de daluren nog aantrekkelijker maken voor treinreizigers.

Nick heeft zijn hele leven lang al gereisd en heeft vele mooie momenten meegemaakt. Nu als fotograaf zijnde, probeert hij deze momenten alsnog op de gevoelige plaat te leggen. Zijn motto? Eén foto zegt meer dan duizend woorden!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.