Kinderen reizen voor €1 naar Lille in de herfstvakantie

Goed nieuws voor gezinnen! Thalys komt met iets nieuws, namelijk het Family tarief. Hierdoor wordt het reizen met de trein naar grote steden zoals Brussel, Parijs of Lille nog aantrekkelijker. Ter introductie van het nieuwe Family tarief reizen kinderen tijdens de herfstvakantie voor €1,- euro naar Lille!

Family tarief

Het Family tarief is speciaal voor gezinnen met kinderen jonger dan 12 jaar die reizen met het Kid-tarief of voor gezinnen met kinderen onder de vier jaar zonder stoelreservering. Met het Family tarief kunnen de kortingen op de treintickets oplopen tot ruim 70%

Lille met de trein

Lille is de nieuwste bestemming van de Thalys onder NS International en kinderen mogen dus vanaf vandaag (23 september) onder begeleiding voor maar €1,- naar Lille. Het normale tarief is €29,- vanaf Amsterdam of Rotterdam. Lille is erg leuk om te bezoeken met kinderen. Zo is er een gigantische speeltuin en een gratis dierentuin. Lees meer over Lille en wat je er kan doen in: Het Parijs van het Noorden – Lille.

Kirsten is verslaafd aan reizen. Zodra ze in Nederland is, begint het alweer te kriebelen. De trein is haar favoriete vervoersmiddel, vol avontuur en romantiek. Nog op de bucket list: een reis met de Oriënt-Express.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.