Kijktip: Reis de zomer duurzaam door met Rail Away

Het maken van lange (trein)reizen blijft in deze periode toch nog wel wat lastig en er blijven veel reizigers thuis. Om hen toch een soort reisgevoel mee te geven komt Rail Away met 40 herhalingen gedurende de maanden juli en augustus.

Vanaf maandag 6 juli is Rail Away terug met veel hoogtepunten van de afgelopen jaren. Het rijke archief wordt geopend en dit zorgt dat de meest bijzondere vergezichten en hoogtepunten weer voorbij komen. Duurzamer op reis kan haast niet, het is genieten vanaf de bank. Laat je meevoeren over de meest inspirerende en mooiste trajecten van de wereld. Zo zal onder andere Zwitserland, Portugal, Zweden en Brazilië langskomen in de eerste week.

Waar en wanneer?

De herhalingen zijn elke dag te zien om 16:35 op NPO 2. Elke uitzending wordt aandacvhtig begeleid op alle social media kanalen van Rail Away (lees: Facebook, Twitter, Instagram en YouTube). Via de social media kunnen de kijkers en fans uitgebreid meepraten over hun favoriete aflevering of treinreis met de #railawaytv. Ook op YouTube zijn al korte fragmenten van bepaalde afleveringen te zien.    

Nick heeft zijn hele leven lang al gereisd en heeft vele mooie momenten meegemaakt. Nu als fotograaf zijnde, probeert hij deze momenten alsnog op de gevoelige plaat te leggen. Zijn motto? Eén foto zegt meer dan duizend woorden!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.