Kijktip: Rail Away komt met herhalingen

Nu zal je denken… Alweer herhalingen? Misschien dat jullie je het nog kunnen herinneren… In december en januari werden er geheel nieuwe afleveringen van Rail Away uitgezonden en deze worden nu herhaald.

Herhaling na herhaling

Mocht je de afleveringen in december en januari gemist hebben, dan is dit je kan om ze alsnog te bekijken. Vanaf maandag 29 maart (gisteren dus) wordt er nu op elke maandagmiddag een recente nieuwe aflevering herhaald op NPO 2 om 14:20. Hartstikke leuk natuurlijk, maar wanneer komen er dan weer nieuwe afleveringen? Dat is even de vraag. Rail Away maakt zo’n 5-10 nieuwe afleveringen per jaar en het is maar de vraag of deze kans er in 2020 geweest is en in 2021 mogelijk gaat worden. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de herhalingen. Ook al zijn ze wat ouder, het is toch altijd wel even genieten.

Uitgelichte foto: ©Rail Away

Nick heeft zijn hele leven lang al gereisd en heeft vele mooie momenten meegemaakt. Nu als fotograaf zijnde, probeert hij deze momenten alsnog op de gevoelige plaat te leggen. Zijn motto? Eén foto zegt meer dan duizend woorden!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.