Gadget: Tablet-houder van oude spoorrails

Houd jij van reizen (en vóóral van treinreizen), maar is dit niet terug te zien aan het interieur van jouw huis? Daar moet natuurlijk verandering in komen! Haal nu jouw passie in huis met deze fantastische gadget: de tablet-houder van oude spoorrails.

Oud stukje spoor

De tablet-houder zal behoorlijk uniek staan in je woonkamer en je ook voorzien van een interessant gespreksonderwerp voor wanneer je bezoek hebt. Dit oud stukje spoor is namelijk niet zomaar een verroestte rails, maar ééntje van ruim 100 jaar oud. De spoorrails dateer uit de periode 1906 – 1908 en lag tussen Nashville en Louisville. De spoorrails ziet er daarom ook niet als nieuw uit, maar zit vol met krassen en roestvlekken. Juist dit uiterlijk maakt de houder zo bijzonder.

Omdat de stukken rails behoorlijk oud zijn moet je wel een beetje voorzichtig zijn met je tablet. Wanneer je hem in de houder doet, zorg er dan voor dat je er een hoesje omheen hebt zitten. Zo beschadig je de tablet niet.

De tablet-houder is gemaakt door Griffin Technology, de maker van ’s werelds meest unieke accessoires voor technologie. Er zijn twee soorten houders: De Rail Artifact Tablet Stand en De Rail Slice Tablet Stand. De stukjes spoorrails kosten $129.99 per stuk en het verzenden naar Nederland is ook best prijzig, namelijk ongeveer $100,- extra (omdat het zo een zwaar pakket wordt). Hmm…juist. Iemand nog een stukje oud spoor in de aanbieding voor mij?

Wat vind jij? Zou jij dit in huis willen hebben?

Lees ook: Sinterkerst cadeautjes voor echte treinfans

Kirsten is verslaafd aan reizen. Zodra ze in Nederland is, begint het alweer te kriebelen. De trein is haar favoriete vervoersmiddel, vol avontuur en romantiek. Nog op de bucket list: een reis met de Oriënt-Express.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.