Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je wordt op de hoogte gehouden van alle nieuwe artikelen en nieuwtjes.

Fotoblog: Karlsruhe

Terwijl Nick met de Deutsche Bahn terug naar huis van Karlsruhe naar Utrecht reist, kunnen wij alvast genieten van een klein voorproefje! Hij zat dit weekend voor Reizen met de trein en Cityzapper in het prachtige – maar nog onbekende – Karlsruhe. Een stad vol paleizen, musea en geschiedenis, maar ook de stad van één van de grootste open lucht festivals: Das Fest. Geniet mee en bekijk alvast deze fijne foto’s. 

Binnenkort meer! Ben jij al eens in Karlsruhe geweest?

Post Author
Kirsten Spooren
Kirsten (27) is verslaafd aan reizen. Zodra ze in Nederland is, begint het alweer te kriebelen. Ze is door haar beroep als content marketeer voor reisgidsen ook eigenlijk 24/7 met reizen bezig. De trein is haar favoriete vervoersmiddel, vol avontuur en romantiek. Nog op de bucket list: een reis met de Oriënt Express.

Reacties

2 Reacties
 1. posted by
  Esther
  jul 27, 2015 Reply

  Ja, Karlsruhe is leuk! Ik was er zo’n 10 jaar geleden toen ik als journalist in de Tour was. Karslruhe was de finishplaats van die dag, het was er heerlijk druk en het Schloß was prachtig. Benieuwd naar jullie guide.

  • posted by
   Nick van Rookhuijzen
   jul 27, 2015 Reply

   Ja, het is een hele mooie en leuke stad! Heb het er zeker naar mijn zin gehad. Naar welke stad ga jij eigenlijk toe voor Cityzapper?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op Instagram

Reis mee tussen de rails op Instagram