Budgettip: Thalys eindejaarsactie

Aan het einde van het jaar biedt Thalys de zogenoemde ‘Thalys eindejaarsactie’ aan. Dit houdt in dat er tijdens deze actie extra treintickets te verkrijgen zijn met daarbij ook mooie kortingen voor een aantal bestemmingen.

Waar gaan we heen?

Een aantal suggesties! Denk is aan Disneyland Parijs met de kids. Waarom? Mocht je nou kids hebben die gek zijn op de film Frozen, dan kunnen zij hun geluk niet op. Vanaf 11 januari 2020 t/m 3 mei 2020 staat Disneyland Parijs in het teken van Frozen. Laat je en je kids meevoeren door de magische avonturen van Anna, Elsa en al hun Frozen vriendjes tijdens spectaculaire shows en parades. Geen fan van Frozen? Dat is uiteraard geen probleem, daar Disneyland Parijs genoeg anders te bieden heeft. Disneyland Parijs is per directe trein te bereiken in ruim 3,5 uur, waarbij het plezier al in de trein begint.

Geen fan van Disney? Bezoek dan één van de vele kerstmarkten in België (bijv. Antwerpen of Gent) of ga juist na de kerstmarkten, want van 3 januari t/m 31 januari 2020 vindt de grootste uitverkoop (Solden) in heel België plaatst. Antwerpen is the place to be! Mocht je nou helemaal niks hebben met bovenstaand, maar liever iets anders doen? Boek een (romantisch) weekendje weg naar Parijs en vier kerst of oud en nieuw in de lichtstad van Europa!

Snel boeken!

Het is echter niet altijd feest bij Thalys, dus het boeken van treintickets kan maar in een korte periode. De actie begint vandaag, dinsdag 5 november en zal duren t/m maandag 18 november. Echter is de periode waarin het geldt gelukkig veel langer. Je kan de komende 2 weken treintickets boeken voor de periode van 9 december 2019 t/m 5 maart 2020. Genoeg tijd dus om nog wat mooie reisjes te maken voor mooie prijzen. Boek dus snel je tickets via NS International en lees daar meer over de eindejaarsactie.

Uitgelichte foto: ©Nicky Boogaard – CC BY 2.0

Nick heeft zijn hele leven lang al gereisd en heeft vele mooie momenten meegemaakt. Nu als fotograaf zijnde, probeert hij deze momenten alsnog op de gevoelige plaat te leggen. Zijn motto? Eén foto zegt meer dan duizend woorden!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.