Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je wordt op de hoogte gehouden van alle nieuwe artikelen en nieuwtjes.

Met de trein naar Parijs

Advertorial – Parijs is een van de meest bezochte steden ter wereld. Parijs is de Franse hoofdstad waar de romantiek zegeviert. Jaarlijks wordt de stad bezocht door miljoenen toeristen. Bekende attracties in Parijs zijn bijvoorbeeld de Eiffeltoren, de Notre Dame, de Arc de Triomphe en Moulin Rouge.

Parijs is niet alleen goed met het vliegtuig en de auto te bereiken, maar ook de trein brengt je in ruim 3 uur naar het centrum in Parijs. Ga je met de trein naar Parijs? Onderstaande tips kunnen je daar zeker bij helpen!

Met de Thalys naar Parijs
Wil je comfortabel met de trein naar Parijs? Dit kan met de Thalys. Vanaf diverse plekken in Nederland kun je opstappen waarna je naar de Franse hoofdstad wordt gebracht. Je komt aan in hartje Parijs en bovendien ben je te allen tijde verzekerd van een comfortabele treinrit. Hoe eerder je je treintickets boekt, hoe groter je voordeel is. Je kunt opstappen in Amsterdam, Schiphol Airport, Rotterdam en Utrecht.

Je kunt een stuk voordeliger uit zijn als je je reis ver vooraf boekt. Voor de accommodatie is het ook slim om de aanbiedingen voor Disneyland Parijs in de gaten te houden. Dit kan je al in totaal veel geld besparen.

Het vervoer vanaf Parijs
Na een comfortabele treinrit in de Thalys stap je uit op station Gare du Nord. De snelste manier om naar je hotel te reizen, is meestal met de metro. Het is het belangrijkste vervoersmiddel in de stad. Er zijn diverse routeplanners te downloaden op je smartphone die je helpen inzicht te krijgen in het openbaar vervoer van Parijs. Wist je trouwens dat er ook zo’n 15.000 taxi’s in Parijs rondrijden?

Als je meer van Parijs wilt zien, kun je beter de bus pakken. Probeer de bus tijdens spitstijden te vermijden. De bus zit dan namelijk stampvol. Er zijn zo’n 60 busroutes in Parijs te vinden, dus je komt vast en zeker op de plaats van bestemming aan.

Op vakantie naar Disneyland Parijs
Heb je met je familie of je vrienden een trip geboekt naar Disneyland Parijs of overweeg je hier een reis naartoe te maken? Bekijk dan zeker eens de aanbiedingen voor Disneyland Parijs. Ook handig als je op zoekt bent naar een voordelige hotelovernachting. Na een reis van 4,5 uur stap je uit bij de ingang van Disneyland Parijs. Het gehele jaar door kun je Disneyland Parijs gemakkelijk met de trein bereiken.

Geniet van een trip naar Parijs
Hoe je vakantie er naar Parijs ook uitziet, met de trein ga je een fijne reis tegemoet. Bovendien hoef je je ook qua vervoer in de stad zelf geen zorgen te maken. Je komt gemakkelijk van A naar B. Geniet, ontspan en kom tot rust tijdens een welverdiende citytrip naar Parijs!

Wil jij ook naar (Disneyland) Parijs? Neem dan een kijkje op de website van www.stipreizen.nl voor leuke aanbiedingen. Een treinkaartje naar Parijs boek je eenvoudig via NS International

Dit is een advertorial, maar dat betekent niet dat wij geen inzicht hebben in de content of er niet mee eens zijn. Stip reizen is een fantastische website vol met leuke aanbiedingen voor een betaalbare vakantie en wij zijn dan ook erg blij met deze informatieve advertorial.

Post Author
Reizen met de trein

Reacties

3 Reacties
 1. posted by
  Guy Wilms Floet
  sep 2, 2015 Reply

  Is het ook mogelijk om met de trein naar Parijs te komen zonder gebruik van de Thalys?

  • posted by
   Nick van Rookhuijzen
   sep 3, 2015 Reply

   Ja hoor… Deze mogelijkheid bestaat wel, je bent dan natuurlijk wel veel langer onderweg. Je pakt alleen voornamelijk de boemeltreintjes die tussen verschillende steden zullen rijden. Als je op deze link klikt dan krijg je wat voorbeelden te zien. Al is dit wel vanaf Antwerpen en niet Nederland, maar ook dat zal niet moeilijk in te plannen zijn.

 2. posted by
  Lize
  jan 27, 2017 Reply

  Bedankt voor de tips! Ik ga misschien deze zomer naar Parijs met de trein, heb nog nooit gereisd met de trein naar een bestemming in het buitenland. Ik ben benieuwd!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op Instagram

Reis mee tussen de rails op Instagram