5x gave cabview video’s – Europa – deel 5

Het is niet meer weg te denken van het internet, de gave cabview video’s die door vele machinisten worden gedeeld op bijvoorbeeld YouTube. Deze video’s geven een unieke kijk op wat de machinist eigenlijk voor zich ziet. Er zijn zoveel cabview videos van verschillende landen, we zullen er meerdere met jullie delen. Dit keerhet laatste deel, deel 5. Mocht je deel 1, deel 2 en deel 3 gemist hebben, klik dan hier voor deel 1, klik hier voor deel 2, klik hier voor deel 3 en hier voor deel 4.

Helsingør – Hellerup, Denemarken

Deze video is afkomstig van het kanaal Cabview Denmark. Dit kanaal wordt door meerdere machinisten gebruikt om hun cabview video’s op te delen. De laatste en nieuwste video is onderstaande video van het traject Helsingør – Hellerup.

Rosslare Europort – Dublin Connolly, Ierland

Een cabview van het traject tussen Rosslare haven en Dublin Connolly. De reis laat een diversiteit aan landschappen zijn en eindigt de reis uiteindelijk in het spookstation van Dublin, Dublin Connolly. Klik hier voor meer info.

Újpest – Esztergom, Hongarije

Deze video laat de highlights zien van het traject tussen Újpest – Esztergom. Újpest bevindt zich in de hoofdstad Boedapest en de stad Esztergom is een bisschoppelijke stad in het noorden van Hongarije.

Oostende via Brugge naar Brussel, België

Deze video heeft meer dan een uur non-stop continu beeldmateriaal van het voorbijschieten Belgische landschap met ontspannende achtergrondmuziek. Alles werd gefilmd tijdens dezelfde treinreis. Je kunt zelf het weer zien veranderen gedurende de treinreis.

Ciulnița – Constanța, Roemenië

Deze video laat de gehele treinreis zien van het dorpje Ciulnița naar de Roemeense Badplaats Constanța.

Uitgelichte foto: Sam Farallon on Unsplash

Nick heeft zijn hele leven lang al gereisd en heeft vele mooie momenten meegemaakt. Nu als fotograaf zijnde, probeert hij deze momenten alsnog op de gevoelige plaat te leggen. Zijn motto? Eén foto zegt meer dan duizend woorden!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.