5x gave cabview video’s – Europa – deel 3

Het is niet meer weg te denken van het internet, de mooie cabview video’s die door vele machinisten worden gedeeld op bijvoorbeeld YouTube. Deze video’s geven een unieke kijk op wat de machinist eigenlijk voor zich ziet. Er zijn zoveel cabview videos van verschillende landen, we zullen er meerdere met jullie delen. Dit keer deel 2, mocht je deel 1 en deel 2 gemist hebben, klik dan hier voor deel 1 en klik hier voor deel 2.

Toulon – Marseille, Frankrijk

Een mooie cabview van de route tussen Toulon en Marseille. Je reist mee langs de zee en door de beroemde en bekende Franse Riviera, wat zich tussen Nice en Marseille bevind.

Semmering Spoorlijn, Oostenrijk

De Semmering spoorlijn is aangelegd tussen 1848 en 1854 en telt ruim 14 tunnels, 16 viaducten en nog een stel prachtige bruggen. Er hebben in totaal 20000 mensen aan de spoorlijn gewerkt. Deze spoorlijn is zo bijzonder dat het is toegevoegd aan de UNESCO World Heritage lijst.

Boden – Haparanda, Finland

Een mooie cabview van de besneeuwde Haparandaspoorlijn tussen Boden en Haparanda.

Highland Mainline, Schotland

Geniet van deze reis over de Highland Mainline in Schotland. Eén van de meeste mooie routes van Schotland, sit back and relax!

Lianokladi – Domokos – Palaiofarsalos, Griekenland

Een reis door het binnenland van Griekenland. Er wordt hier gereden op een oud deel van de oorspronkelijke route en een nieuw aangelegd deel. Toch is het weer is wat anders dan de kust.

Uitgelichte foto: ©Silver Ringvee on Unsplash

Nick heeft zijn hele leven lang al gereisd en heeft vele mooie momenten meegemaakt. Nu als fotograaf zijnde, probeert hij deze momenten alsnog op de gevoelige plaat te leggen. Zijn motto? Eén foto zegt meer dan duizend woorden!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.